کفش پای دیابتی

نحوه انتخاب کفش مناسب
نحوه انتخاب کفش مناسب
سپتامبر 11, 2022
کیفوز توراسیک
کیفوز توراسیک
سپتامبر 27, 2022
کفش پای دیابتی

کفش پای دیابتی

کفش پای دیابتی

افراد مبتلا به دیابت در معرض خطر بیشتری برای مشکلات سلامتی هستند که بر پاهای آنها تأثیر می گذارد. اگر این اختلال برای شما تشخیص داده شده است، باید بدانید که از این به بعد در خطر نبود حس و گردش خون ضعیف در اندام تحتانی خود خواهید بود.

دیابت نوع ۲ شایع ترین نوع دیابت است و به طور فزاینده ای شیوع پیدا می کند. هیپرگلیسمی نیز شناخته می شود و به دلیل افزایش بیش از حد قند خون ایجاد می شود. این نیاز به درمان منظم با انسولین دارد تا سطح قند را به سطح طبیعی برساند. به طور معمول در بزرگسالان ایجاد می شود اما به دلیل رژیم غذایی نامناسب در کودکان به طور فزاینده ای رایج می شود.

ویژگی های کفش پای دیابتی

رویه چرم نرم
از آنجایی که چرم یک ماده انعطاف پذیر است، اگر دیابت دارید بهترین انتخاب برای کفش است. اگر دچار مشکل پا شوید، احتمال ساییدگی آن به پای شما کمتر است که آن را بدتر می کند.

کفش‌های توری یا کفش‌هایی با بند قابل تنظیم
شما باید کفشی را انتخاب کنید که به خوبی متناسب پای شما باشد و سطح خوبی از پشتیبانی را در هنگام انجام فعالیت های روزمره خود ارائه دهد.

زیره بالشتکی
به دنبال کفشی باشید که بر خلاف کفش چرمی نازک، زیره‌ی خوبی داشته باشد. شما می‌خواهید کفشی با ضربه‌گیری خوب انتخاب کنید تا با هر قدمی که برمی‌دارید، پاهایتان را از آسیب حفظ کند. ممکن است زمانی که پاها تاول می زنند یا آسیب‌ های جزئی به پاهایتان وارد می‌کنید، آنقدر آگاه نباشید. در صورت عدم درمان، آنها می توانند عفونی شوند و منجر به نگرانی های جدی تری برای سلامتی شوند.

پشتی محکم کفش
پشت کفش باید به اندازه کافی محکم باشد تا به طرفین آن جمع نشود. شما باید کفشی را در نظر بگیرید که سطح خوبی از پشت پای شما را پشتیبانی کند.

کفش های پهن
کفش ها باید تناسب خوبی داشته باشند، بدون اینکه خیلی تنگ باشند. کفش‌هایی که خیلی باریک هستند می‌توانند انگشتان پا را فشار داده و روی آن‌ها فشار دهند و خطر ایجاد بونیون، تاول، میخچه و پینه را افزایش دهند. کفش های پهن انتخاب بسیار بهتری هستند، زیرا احتمال آسیب کمتری به پا دارند.

عمق مناسب
به دنبال کفش هایی با عمق بیشتر باشید. اگر مشکل پا دارید که نیاز به درمان توسط متخصص پا دارد، فضای کافی در کفش خود خواهید داشت که می‌توانید کفی یا پد مخصوصی را در آن قرار دهید تا فشار روی قسمت آسیب‌پذیر پایتان کاهش یابد.

نکاتی برای خرید کفش پای دیابتی

در اواخر بعد از ظهر به دنبال کفش بگردید، زیرا پاهای شما به طور طبیعی با راه رفتن روی آنها در طول روز متورم می شوند. اگر به شما گفته شده است که مشکلات قلبی یا کلیوی و همچنین دیابت دارید، این امر به ویژه مهم است، زیرا تورم در ساق پا، پاها و مچ پا با پیشرفت روز بیشتر می شود. شما باید مطمئن شوید که پاهایتان در کفش‌ احساس راحتی می‌کنند.

قبل از خرید کفش، فضای داخلی کفش را به دقت بررسی کنید. به دنبال هر چیزی خشن یا تیز باشید، مانند درز یا دوخت. آنها می توانند پوست را مالش دهند یا سبب آسیب دیدگی پاها شوند.

مطمئن شوید که از انتهای بلندترین انگشت پا تا نوک کفش، فضای کافی دارید اطمینان حاصل کنید که تقریباً نصف عرض انگشت شست بین انتهای انگشت پا و نوک کفش وجود دارد. این به شما فضای کافی را در کفش می دهد تا از مالش و ساییدگی انگشتان پا خودداری کنید.

 

 

کلمات مرتبط :

کفش پای دیابتی – کفش مخصوص دیابت – کفش طبی برای کودکان – کفش طبی برای بزرگسالان