کفش طبی مناسب کودکان

پروتز اندام
پروتز اندام
ژوئن 10, 2022
بریس ستون فقرات
بریس ستون فقرات
جولای 1, 2022
کفش طبی مناسب کودکان

کفش طبی مناسب کودکان

کفش طبی مناسب کودکان

پا ساختار پیچیده ای است که از ۲۶ استخوان تشکیل شده است. این استخوان ها برای حمایت از کل بدن، سازگاری با سطوح ناهموار و جذب ضربه در هر مرحله طراحی شده اند. غضروف پای نوزاد بیشتر از استخوان است. اگرچه ساختار پا تا ۲ سالگی به طور کامل رشد می کند، اما خود استخوان ها تا حدود ۱۸ سالگی به طور کامل رشد نمی کنند و سفت نمی شوند.

در کودکان خردسال، قوس معمولاً در ۲ سال اول قابل مشاهده یا رشد نخواهد بود و حتی پس از آن نیز به طور کامل رشد نکرده است. در سال های اولیه کودکی، یک پد “چربی” در ناحیه قوس پا وجود دارد که ظاهر صافی کف پا را نشان می دهد، اما اینطور نیست زیرا یک تکیه گاه قوس طبیعی ارائه می دهد.

کفش طبی مناسب کودکان

آکادمی اطفال توصیه‌هایی برای کفش‌هایی برای کودکان ایجاد کرده است که به شما کمک می‌کند کفش‌هایی را پیدا کنید که مفید و مضر نیستند، زیرا کودک شما همچنان به راه رفتن ادامه می‌دهد. زیره های انعطاف پذیر و ضد لغزش یکی از مهم ترین ویژگی هایی است که در کفش کودک باید به آن توجه کرد. کودکان باید کفش‌هایی بپوشند که انعطاف‌پذیر باشد و اجازه دهد پا خم شود و طوری حرکت کند که انگار کودک پابرهنه است. همچنین می‌خواهید مطمئن شوید که کفش‌های کودکتان به درستی جا می‌شوند و خیلی کوچک نیستند.

کودکان راه رفتن را با گرفتن انگشتان پا بر روی زمین یاد می گیرند، زیرا آنها قدرت ذاتی پا و قوس خود را ایجاد می کنند. بنابراین در خانه، توصیه می شود کودک خود را با پای برهنه رها کنید تا رشد طبیعی پا را تقویت کنید. با این حال، زمانی که سطوح ناهموار هستند، کفش باید برای محافظت از پاهای آنها پوشیده شود.

ویژگی های کفش طبی مناسب کودکان

  • کفش ها باید سبک و انعطاف پذیر باشند تا از حرکت طبیعی پا با پایه ای پایدار پشتیبانی کنند.
  • کفش ها باید از چرم و یا جنسی ساخته شوند تا به پای کودک شما اجازه تنفس راحت بدهد.
  • کفش ها باید دارای زیره های لاستیکی برای کشش باشند تا از لیز خوردن یا سر خوردن جلوگیری شود.
  • کفش‌های سفت و فشرده ممکن است باعث بدشکلی، ضعف و از دست دادن تحرک شوند.
  • کفش‌ها باید ضربه‌گیر خوبی داشته باشند و زیره‌های بادوام داشته باشند زیرا کودکان در فعالیت‌های ضربه‌ای بیشتر شرکت می‌کنند.

کفش طبی مناسب کودکان از چهار قسمت تشکیل شده است: قسمت رویه، کفی، زیره بیرونی و پاشنه.

  • قسمت رویی: باید از چرم، بوم یا مواد مشبک جدیدتر ساخته شود. پای کودکان زیاد عرق می کند و قسمت رویی کفش آنها باید از مواد قابل تنفس باشد. چرم یا بوم به پا اجازه تنفس می دهد.
  • کفی: باید از مواد جاذب ساخته شده باشد. کفی های بالشتک شده خوب هستند اما اکثر کودکان نیازی به تکیه گاه قوس خاصی ندارند. همه کودکان نوپا کمتر از ۱۶ ماه کف پای صافی دارند و در سن ۶ تا ۸ سالگی به طور کامل دچار قوس می شوند.
  • زیره بیرونی: کشش، بالشتک و انعطاف پذیری را برای کفش فراهم می کند. کف های صاف بیرونی شروع راه رفتن را آسان تر می کند.
  • پاشنه: برای کودکان نوپا ضروری نیست. بچه های بزرگتر می توانند کفش های پاشنه دار بپوشند، اما نباید بزرگتر از ۲/۵ سانتی متر باشند زیرا باعث می شود پا به سمت جلو سر بخورد و انگشتان پا به کفش فشرده شود.

 

 

کلمات مرتبط :

کفش طبی مناسب کودکان – کفش طبی برای کودکان – کفش طبی کودکان – قیمت کفش طبی کودکان – ارتز کفش – ارتوپدی فنی خوب در تهران – بهترین مرکز ارتوپدی فتی تهران