ویژگیهای کفش طبی استاندارد
استفاده از کفش طبی امروزه برای کمک به بسیاری از مشکلات پاها و حتی زانوها توصیه می شود.
آشنایی با خصوصیات کفش طبی استاندارد برای انتخاب یک کفش طبی برای کودکان و بزرگسالان از اهمیت زیادی دارد.
ذکر این نکته ضروری است که بهتر است کفی و کفش طبی پس از اسکن دقیق کف پا و متناسب با شرایط پای هر فرد توسط متخصص ارتوپدی فنی طراحی و ساخته شود.
مشکلاتی مانند صافی کف پا ، خار پاشنه و حتی انحراف زانو با استفاده از کفش طبی استاندارد در بسیاری از مواقع قابل درمان است که این امر نشان دهنده اهمیت انتخاب کفش طبی استاندارد و مناسب است.
کفی کفش طبی باید از استحکام کافی برخوردار باشد ، بطوری که توانایی جذب شوک ها و فشارهایی را که به کف پا حین راه رفتن وارد می شود را داشته باشد، استفاده از کفش استاندارد از آسیب دیدگی پاها و حتی زانوها حین انجام فعالیت ها جلوگیری می کند.
کفی کفش طبی باید کاملا متناسب با ویژگیهای کف و قوس کف پا باشد، به همین جهت اسکن کف پا راهکاری مناسب در ساخت کفی مناسب کفش برای هر فرد است.
پاشنه کفش طبی باید در حدود ۱ تا ۳ سانتی متر باشد ، کفش های بدون پاشنه و یا با پاشنه بلند به ستون فقرات و زانوها آسیب وارد می کنند.
کفش طبی استاندارد باید سبک ، ضخیم و جاذب ضربه به ویژه در ناحیه پاشنه پا باشد تا از خستگی بیش از حد حین راه رفتن و انجام فعالیت ها جلوگیری شود.
جنس رویه کفش طبی باید انعطافپذیر باشد و بهتر است از جنس چرمی باشد تا امکان انتقال هوا در فصول مختلف فراهم شود.
اندازه کفش طبی یکی از ویژگیهای کفش طبی استاندارد است که باید کاملا اندازه پا باشد ، نه گشاد و نه تنگ ، کفش های گشاد سبب ساییدگی پاها به دیواره کفش و کفش های تنگ سبب فشردگی انگشتان و کف پا و بروز مشکلاتی برای فرد می شود.
کلمات مرتبط :